Kalorijų Skaičiuoklė, Lentelė
Produktas Kiekis (g) |
KCAL | A | B | R | ||
---|---|---|---|---|---|---|
|
||||||
IŠ VISO Išsaugoti PDF |
0 | 0 | 0 | 0 |
Agurkas | Vidutinis = 80 g | Didelis = 115 g | Ilgavaisis = 300 g |
Avokadas | Vidutinis (tik valgomoji dalis) = 150 g |
Batonas | Riekelė = 30 g |
Bananas | Vidutinis = 100 g |
Batatas | Vidutinis = 135 g |
Bulvė | Vidutinė = 100 g |
Česnakas | Skiltelė = 3 g |
Duona | Riekelė = 35 g |
Kiaušinis (S dydžio) | S dydžio = 53 g |
Kiaušinis (M dydžio) | M dydžio = 58 g |
Kiaušinis (L dydžio) | L dydžio = 63 g |
Kiaušinio baltymas | Vidutinis = 31 g |
Kiaušinio trynys | Vidutinis = 17 g |
Obuolys | Mažas = 120 g | Vidutinis = 150 g | Didelis = 170 g |
Pomidoras | Vyšninis = 15 g | Mažas = 60 g | Vidutinis = 120 g | Didelis = 180 g |
Trapučiai | 1 traputis = 7 g |
Skaičiuoklės sąvokos
- Produktas – tai vartojamas maisto produktas (mėsa, žuvis, pieno produktas, grūdai, daržovė, vaisius, aliejus ir kt.), kurio maistinę vertę pageidaujate apskaičiuoti.
- Kiekis (g) – produkto kiekis gramais.
- KCAL – konkretaus produkto kiekio kaloringumas, matuojamas kilokalorijomis.
- A – konkretaus produkto kiekio turimas angliavandenių kiekis, matuojamas gramais.
- B – konkretaus produkto kiekio turimas baltymų kiekis, matuojamas gramais.
- R – konkretaus produkto kiekio turimas riebalų kiekis, matuojamas gramais.
- x – įvesto produkto eilutės pašalinimo simbolis.
- IŠ VISO – tai eilutė, kurioje suskaičiuojama bendra suvestų produktų maistinės vertės parametrų (kalorijų, angliavandenių, baltymų ir riebalų), suma.
- IŠSAUGOTI PDF – funkcija, kuri išsaugo suvestus lentelės duomenis PDF formatu.
Naudojimosi instrukcija
- Norėdami pradėti naudotis kalorijų skaičiuokle, laukelyje Ieškoti produkto… suveskite maisto produktus, kuriuos suvartojate per parą.
- Suradus produktą, paspauskite ant jo ir jis bus įtrauktas į skaičiuoklę.
- Po produktu esančiame laukelyje Kiekis (g), galite redaguoti įvesto produkto kiekį.
- Įvedus produktą, kartokite minėtą procedūrą tol, kol suvesite visus per parą suvartojamus maisto produktus.
- Norėdami pašalinti įvestą produktą, ties juo, dešinėje pusėje, spauskite mygtuką x.
- Norėdami sužinoti, kiek vidutiniškai sveria tam tikras maisto produktas, skaitykite po skaičiuokle esančią skiltį Vidutiniai produktų svoriai.
- Skaičiuoklėje įvesti produktai yra be prekės ženklų, o jų maistinė vertė atitinka vidurkį.
Kalorijų skaičiuoklė jums padės suskaičiuoti, kiek kalorijų suvartojate. O kiek kalorijų jums reikia suvartoti per dieną? Tai atsakys dienos kalorijų normos skaičiuoklė. Norėdami sužinoti savo kūno masės indeksą, pasinaudokite KMI skaičiuokle.
Maisto kalorijų skaičiuoklė ir kalorijų lentelė padės jums suskaičiuoti, kokią maistinę vertę, t. y. kiek kalorijų (kcal), angliavandenių, baltymų ir riebalų gaunate su suvartojamu maistu per dieną.
Šis įrankis tinka ir vyrams, ir moterims.
Kaip jau tikriausiai žinote, norint priaugti svorio, reikia suvartoti daugiau kcal, negu jų sudeginate per dieną.
Norint numesti kūno svorio, reikia suvartoti mažiau kcal nei jų sudeginate per dieną. Ir nereikia išradinėti jokio dviračio, nes visos dietos remiasi šia paprasta taisykle!
Visa paslaptis – tai kalorijos.
Kalorijų lentelė
Mėsa
Produktas | KCAL | A | B | R |
Aviena | 241 | 0 | 14.5 | 20.3 |
Antiena | 310 | 0.2 | 13.5 | 28.4 |
Antiena (kepenys) | 136 | 3.5 | 18.7 | 4.6 |
Bebriena (konservuota) | 123 | 0.1 | 14.1 | 7.1 |
Dešrelės (kiaulienos) | 211 | 0.5 | 15 | 17 |
Dešrelės (kalakutienos) | 273 | 1.2 | 13.8 | 23.7 |
Dešrelės (jautienos) | 143 | 1.7 | 16 | 8 |
Dešrelės (pieniškos) | 236 | 0.8 | 11 | 21 |
Dešrelės (vištienos) | 197 | 6 | 14 | 13 |
Dešrelės (vytintos) | 430 | 4.5 | 29 | 33 |
Elniena | 157 | 0 | 21.8 | 7.1 |
Ėriena | 244 | 0 | 17 | 19 |
Jautiena (faršas 10% rieb.) | 176 | 0 | 20 | 10 |
Jautiena (faršas 20% rieb.) | 254 | 0 | 17.3 | 20 |
Jautiena (kepenys) | 132 | 4.5 | 19.2 | 4 |
Jautiena (kumpis be kaulo) | 117 | 0 | 20.9 | 1 |
Jautiena (liežuvis) | 279 | 3.8 | 15 | 7 |
Jautiena (nugarinė be kaulo) | 246 | 0 | 20 | 18 |
Jautiena (mentė be kaulo) | 143 | 0 | 18 | 8 |
Jautiena (sprandinė be kaulo) | 157 | 0 | 16.7 | 10.1 |
Jautiena (šonkauliai) | 388 | 0 | 14.4 | 36.2 |
Jautiena (šoninė) | 154 | 0 | 20.3 | 7.4 |
Kalakutiena | 127 | 0 | 17.5 | 6.2 |
Kalakutiena (faršas) | 148 | 0 | 19.7 | 7.7 |
Kalakutiena (krūtinėlė su oda) | 155 | 0 | 21.9 | 7.5 |
Kalakutiena (krūtinėlė be odos) | 109 | 0 | 21.5 | 2.4 |
Kalakutiena (šlaunelės) | 117 | 0 | 16 | 6 |
Kiauliena (karka be kaulo) | 229 | 0 | 18 | 17 |
Kiauliena (kepenys) | 132 | 1.5 | 20.7 | 4.8 |
Kiauliena (kepenų paštetas) | 236 | 5.4 | 11 | 19.1 |
Kiauliena (faršas) | 236 | 0 | 16.9 | 21.2 |
Kiauliena (kumpis be kaulo) | 135 | 0 | 18 | 7 |
Kiauliena (liežuvis) | 202 | 0.5 | 16.4 | 15 |
Kiauliena (mentė be kaulo) | 207 | 0 | 14.4 | 16.5 |
Kiauliena (nugarinė be kaulo) | 120 | 0 | 21 | 3.5 |
Kiauliena (šoninė be kaulo) | 482 | 0 | 7 | 51 |
Kiauliena (sprandinė be kaulo) | 223 | 0 | 14 | 19 |
Kiauliena (šonkauliai) | 277 | 0 | 15 | 23 |
Kiauliena (vytinta nugarinė) | 309 | 1.3 | 63 | 5.7 |
Stirniena | 100 | 0 | 21.8 | 1.4 |
Šerniena | 122 | 0 | 21.5 | 3.3 |
Triušiena | 183 | 0 | 21.1 | 11 |
Veršiena (mentė) | 132 | 0 | 19.3 | 5.4 |
Veršiena (nugarinė) | 104 | 0 | 19.6 | 2.7 |
Veršiena (šonkauliai) | 162 | 0 | 18.9 | 9 |
Veršiena (faršas) | 144 | 0 | 20.3 | 7 |
Veršiena (kepenys) | 140 | 3 | 20 | 4.9 |
Veršiena (liežuvis) | 131 | 2 | 17.2 | 5.5 |
Vištiena (blauzdelės) | 161 | 0 | 18.1 | 9.2 |
Vištiena (krūtinėlė su oda) | 172 | 0 | 20.9 | 9.3 |
Vištiena (krūtinėlė be odos) | 104 | 0 | 23.6 | 0.9 |
Vištiena (faršas) | 137 | 0.5 | 17.8 | 2.1 |
Vištiena (kepenėlės) | 105 | 1 | 18 | 3 |
Vištiena (kepenėlių paštetas) | 249 | 2.5 | 11 | 21 |
Vištiena (širdelės) | 81 | 0.6 | 16 | 1.5 |
Vištiena (ketvirčiai be odos ir kaulo) | 140 | 0.1 | 16 | 8.3 |
Vištiena (šlaunelės su oda) | 193 | 0 | 20.4 | 12.4 |
Vištiena (šlaunelės be odos) | 156 | 0 | 17.8 | 6.8 |
Vištiena (šlaunelių mėsa be odos ir kaulo) | 117 | 0 | 20.1 | 3.9 |
Vištiena (sparneliai) | 101 | 0 | 10.4 | 6.6 |
Žuvis
Produktas | KCAL | A | B | R |
Ančiuviai | 131 | 0 | 20.5 | 4.8 |
Dorada | 177 | 0.3 | 19.2 | 11.2 |
Ešerys | 97 | 0 | 18.4 | 2 |
Ikrai | 267 | 1.9 | 25 | 17.9 |
Kalmaras | 92 | 0 | 15.6 | 1.4 |
Kardžuvė | 144 | 0 | 19.7 | 6.7 |
Karpis | 123 | 0.1 | 17.1 | 6 |
Krevetės | 84 | 0.8 | 18.1 | 0.8 |
Krabas | 85 | 0.1 | 18.7 | 1.1 |
Krabų lazdelės | 115 | 17.5 | 6.8 | 1.8 |
Karšis | 98 | 0 | 17 | 4.1 |
Lašiša | 202 | 0 | 19.9 | 13.6 |
Lašiša (vytintos juostelės) | 443 | 0.5 | 13.7 | 13.2 |
Lydeka | 87 | 0.1 | 19.7 | 0.8 |
Menkė | 75 | 0.1 | 17.7 | 0.4 |
Menkė (ledjūrio) | 81 | 0 | 18.3 | 0.9 |
Midijos | 92 | 4.3 | 13.7 | 2.6 |
Omaras | 77 | 0 | 16.5 | 0.8 |
Otas | 124 | 0 | 20 | 4.8 |
Pangasija | 97 | 0 | 15 | 4 |
Plačiakaktis | 75 | 0.1 | 15.8 | 1 |
Plekšnė | 93 | 0 | 17 | 2.7 |
Silkė | 196 | 0 | 16.4 | 14 |
Skumbrė | 174 | 0.1 | 18.8 | 10.9 |
Skumbrė (karšto rūkymo) | 205 | 0 | 19 | 14 |
Skorpionžuvė | 120 | 0 | 23.8 | 2 |
Sterkas | 84 | 0 | 18.4 | 1.1 |
Stinta | 97 | 0 | 17.6 | 2.4 |
Šamas | 95 | 0 | 16.4 | 2.8 |
Šprotai (aliejuje) | 347 | 0.5 | 15.1 | 31.6 |
Tilapija | 98 | 0 | 20.2 | 1.7 |
Tunas | 144 | 0 | 23.3 | 4.9 |
Tunas (skardinėje, savo sultyse) | 110 | 0 | 26 | 0 |
Tunas (skardinėje, aliejuje) | 286 | 0 | 23.5 | 20 |
Ungurys | 250 | 0 | 10.2 | 23.3 |
Upėtakis | 111 | 0 | 18 | 4 |
Vilkžuvė | 123 | 0 | 22.4 | 3 |
Pieno produktai
Produktas | KCAL | A | B | R |
Grietinė (12% rieb.) | 137 | 4.2 | 3 | 12 |
Grietinė (18% rieb.) | 186 | 3.6 | 2.5 | 18 |
Grietinė (20% rieb.) | 206 | 3.2 | 2.8 | 20 |
Grietinė (25% rieb.) | 249 | 3.3 | 2.6 | 25 |
Grietinė (30% rieb.) | 293 | 3.1 | 2.4 | 30 |
Grietinėlė (10% rieb.) | 118 | 4 | 3 | 10 |
Grietinėlė (20% rieb.) | 205 | 3.6 | 2.8 | 20 |
Grietinėlė (25% rieb.) | 244 | 3.4 | 2.4 | 25 |
Jogurtas (graikiškas 2% rieb.) | 70 | 4 | 9 | 2 |
Jogurtas (graikiškas 2.4% rieb.) | 76 | 8.1 | 5.5 | 2.4 |
Jogurtas (graikiškas 3.5% rieb.) | 102 | 11.8 | 5.7 | 3.5 |
Jogurtas (graikiškas 4% rieb.) | 80 | 4 | 7 | 4 |
Jogurtas (graikiškas 10% rieb.) | 117 | 3.2 | 3.6 | 10 |
Kefyras (1.5% rieb.) | 46 | 4.7 | 3.3 | 1.5 |
Kefyras (2.5% rieb.) | 52 | 4.1 | 3.2 | 2.5 |
Kefyras (3.2% rieb.) | 56 | 4.1 | 3.2 | 3.2 |
Kefyras (3.5% rieb.) | 62 | 4.4 | 3.3 | 3.5 |
Pasukos | 40 | 4.7 | 3.3 | 1 |
Pienas (1% rieb.) | 43 | 4.8 | 3.4 | 1 |
Pienas (2.5% rieb.) | 56 | 4.9 | 3.4 | 2.5 |
Pienas (3.2% rieb.) | 61 | 4.8 | 3.3 | 3.2 |
Pienas (3.5% rieb.) | 65 | 4.8 | 3.3 | 3.5 |
Pienas (avižų) | 44 | 9 | 1.3 | 0.6 |
Pienas (kokosų) | 230 | 5.5 | 2.3 | 23.8 |
Pienas (kondensuotas 8% rieb.) | 323 | 56 | 6.8 | 8 |
Pienas (migdolų) | 22 | 2.4 | 0.4 | 1.1 |
Pienas (ožkos) | 69 | 4.5 | 3.2 | 4.1 |
Pienas (sojų) | 39 | 2.5 | 3 | 1.8 |
Rūgpienis (2.5% rieb.) | 52 | 4.1 | 3.2 | 2.5 |
Rūgpienis (6% rieb.) | 81 | 3.7 | 3 | 6 |
Sūris (10% rieb.) | 230 | 0 | 34 | 10 |
Sūris (15% rieb.) | 260 | 0 | 31 | 15 |
Sūris (20 % rieb.) | 281 | 2.2 | 19.4 | 21.6 |
Sūris (25 % rieb.) | 340 | 0 | 26 | 26 |
Sūris (32% rieb.) | 398 | 0 | 33 | 29 |
Sūris (45% rieb.) | 347 | 0 | 26 | 27 |
Sūris (48% rieb.) | 347 | 0 | 23.4 | 27.4 |
Sūris (50% rieb.) | 357 | 0.3 | 22.6 | 28.7 |
Sūris (burrata 50% rieb.) | 254 | 1,9 | 8 | 24 |
Sūris (čederio) | 340 | 0 | 24 | 27 |
Sūris (maskarponės 77% rieb.) | 314 | 2.5 | 3.2 | 32 |
Sūris (mocarelos 40% rieb.) | 244 | 1 | 19.4 | 17.7 |
Sūris (mocarelos 43% rieb.) | 311 | 1 | 24.3 | 23.3 |
Sūris (mocarelos 45% rieb.) | 265 | 1.7 | 19 | 20 |
Sūris (fetos 21% rieb.) | 264 | 4.1 | 14.2 | 21.3 |
Sūris (fetos 30% rieb.) | 190 | 7.5 | 13 | 12 |
Sūris (fetos 45% rieb.) | 276 | 0.7 | 16.5 | 23 |
Sūris (varškės 2% rieb.) | 90 | 3.6 | 13.7 | 1.9 |
Sūris (varškės 13% rieb.) | 213 | 3.6 | 20.1 | 13 |
Sūris (varškės 22% rieb.) | 287 | 3.8 | 18.2 | 22 |
Sūris (ožkos, minkštasis) | 265 | 0 | 18.5 | 21.1 |
Sūris (ožkos, puskietis) | 364 | 0.1 | 21.6 | 29.8 |
Sūris (ožkos, kietasis) | 453 | 2.2 | 30.5 | 35.6 |
Sūris (pelėsinis) | 334 | 0.5 | 20.8 | 27.7 |
Sūris (tofu) | 128 | 1.6 | 14.2 | 7 |
Sūris (graikiškas baltasis) | 212 | 3.9 | 12.7 | 16.1 |
Sviestas (66% rieb.) | 610 | 1.3 | 0.8 | 66 |
Sviestas (72% rieb.) | 660 | 1.3 | 0.8 | 72 |
Sviestas (82% rieb.) | 743 | 0.8 | 0.5 | 82 |
Sviestas (ghee) | 896 | 0 | 0.1 | 99.5 |
Varškė (0.5% rieb.) | 99 | 3.5 | 19.8 | 0.5 |
Varškė (9% rieb.) | 149 | 2 | 15 | 9 |
Varškė (18% rieb.) | 234 | 3.8 | 14 | 18 |
Varškė (grūdėta 3% rieb.) | 79 | 4 | 10 | 3 |
Varškė (grūdėta 5% rieb.) | 120 | 12 | 9 | 4 |
Varškė (grūdėta 7% rieb.) | 121 | 2.7 | 12 | 7 |
Grūdinės kultūros produktai
Produktas | KCAL | A | B | R |
Batonas | 263 | 53 | 8 | 12 |
Bulguro kruopos | 342 | 75.9 | 12.3 | 1.3 |
Dribsniai (3 grūdų) | 291 | 70.7 | 11.7 | 2.1 |
Dribsniai (4 grūdų) | 344 | 63 | 10 | 3 |
Dribsniai (5 grūdų) | 353 | 72.3 | 10.8 | 2.3 |
Dribsniai (6 grūdų) | 329 | 68.5 | 12.4 | 1.5 |
Dribsniai (7 grūdų) | 343 | 68 | 12.6 | 4.1 |
Dribsniai (8 grūdų) | 337 | 60 | 12 | 4.6 |
Dribsniai (avižiniai) | 336 | 50 | 11 | 6 |
Duona (balta) | 270 | 49 | 10 | 3.4 |
Duona (juoda) | 225 | 46.5 | 7.5 | 1 |
Duona (pilno grūdo) | 245 | 36 | 11 | 4.7 |
Džiūvėsėliai (malti) | 395 | 72 | 13.4 | 5.3 |
Džiūvėsėliai (desertiniai) | 403 | 53 | 3.8 | 19 |
Grikiai | 349 | 69.3 | 12.6 | 3.1 |
Kuskusas | 376 | 77.4 | 12.8 | 0.6 |
Lavašai (paplotėliai) | 178 | 28.6 | 5.7 | 3.7 |
Makaronai | 360 | 74 | 12 | 2 |
Makaronai (pilno grūdo) | 359 | 71.6 | 12.9 | 2.3 |
Manų kruopos | 349 | 75 | 10 | 1 |
Miltai (kvietiniai) | 479 | 100 | 17.9 | 2.4 |
Miltai (ruginiai) | 330 | 75.7 | 7.7 | 1.2 |
Miltai (spelta) | 343 | 70.8 | 13.8 | 2.3 |
Miltai (ryžių) | 366 | 80.1 | 6 | 1.4 |
Miltai (kukurūzų) | 361 | 76.9 | 6.9 | 3.9 |
Miltai (kokosų) | 359 | 54.7 | 19.2 | 13.5 |
Miltai (migdolų) | 645 | 10 | 25 | 54 |
Miltai (sojų) | 434 | 31.9 | 37.8 | 20.7 |
Miltai (avižiniai) | 404 | 65.7 | 14.7 | 9.1 |
Miltai (avinžirnių) | 387 | 57.8 | 22.4 | 6.7 |
Miltai (miežiniai) | 361 | 78.3 | 10.3 | 1.8 |
Perlinės kruopos | 322 | 63.2 | 8.3 | 0.3 |
Ryžiai (basmati) | 350 | 77.4 | 7.1 | 1.3 |
Ryžiai (ilgagrūdžiai) | 351 | 78.4 | 6.9 | 0.6 |
Ryžiai (plikyti) | 356 | 76.5 | 8.8 | 0.4 |
Ryžiai (rudieji) | 372 | 77.2 | 7.9 | 2.6 |
Ryžiai (laukiniai) | 357 | 74.9 | 14.7 | 1.1 |
Sorų kruopos | 350 | 69.4 | 10.6 | 2.9 |
Tortilijos (paplotėliai) | 297 | 53 | 8.5 | 5 |
Tortilijos (pilno grūdo) | 289 | 46.3 | 9.3 | 6 |
Trapučiai (ryžių) | 378 | 79.5 | 8.2 | 2.3 |
Trapučiai (grikių) | 380 | 80.1 | 9 | 3.5 |
Trapučiai (kukurūzų) | 372 | 83.6 | 8.8 | 1.1 |
Vaisiai
Produktas | KCAL | A | B | R |
Agrastai | 44 | 10 | 1 | 0 |
Abrikosai | 48 | 11.1 | 14 | 0.3 |
Abrikosai (džiovinti) | 320 | 82.8 | 4.9 | 0.6 |
Abrikosai (konservuoti) | 63 | 16.5 | 0.5 | 0.1 |
Ananasai | 49 | 12.3 | 0.3 | 0.4 |
Ananasai (konservuoti) | 60 | 16 | 0 | 0 |
Ananasai (džiovinti) | 347 | 865 | 0.1 | 0 |
Apelsinai | 47 | 11.7 | 0.9 | 0.1 |
Arbūzai | 32 | 7.1 | 0.6 | 0.4 |
Aronijos | 51 | 10.9 | 1.5 | 0.1 |
Avietės | 38 | 12 | 1.2 | 0.6 |
Avokadai | 222 | 6 | 1.9 | 23.5 |
Bananai | 92 | 23.4 | 1 | 0.4 |
Bananai (džiovinti) | 346 | 88.2 | 3.8 | 1.8 |
Braškės | 30 | 7 | 0.6 | 0.3 |
Bruknės | 38 | 8.2 | 0.7 | 0 |
Citrinos | 29 | 9.3 | 1.1 | 0.3 |
Datulės | 277 | 75 | 1.8 | 0.2 |
Datulės (džiovintos) | 344 | 83 | 2 | 0.1 |
Dumplūnės (dumplainiai) | 34 | 5.9 | 1 | 1 |
Figos | 47 | 44.1 | 1.6 | 1.6 |
Figos (džiovintos) | 250 | 55 | 3.5 | 1.3 |
Gervuogės | 52 | 12.7 | 0.7 | 0.3 |
Goji uogos (džiovintos) | 325 | 55 | 12 | 0.5 |
Granatai | 68 | 17.1 | 0.9 | 0.3 |
Greipfrutai | 44 | 10.1 | 0.5 | 0.2 |
Greipfrutas (pomelo) | 57 | 12.2 | 0.7 | 0.6 |
Serbentai (juodieji) | 52 | 15.4 | 1.4 | 0.4 |
Serbentai (raudonieji) | 38 | 12.8 | 1.1 | 0.3 |
Serbentai (baltieji) | 37 | 13.8 | 0.7 | 0.2 |
Kiviai | 61 | 14.8 | 0.9 | 0.4 |
Kriaušės | 52 | 13.4 | 0.4 | 0.3 |
Kriaušės (džiovintos) | 223 | 56.4 | 2.1 | 0 |
Laimai (žaliosios citrinos) | 30 | 10.5 | 0.7 | 0.2 |
Linų sėmenys | 534 | 29 | 18 | 42 |
Mandarinai | 54 | 13 | 74 | 12 |
Mangai | 65 | 17 | 0.5 | 0.2 |
Melionai | 25 | 6.1 | 0.4 | 0 |
Mėlynės | 44 | 11 | 0.7 | 0.6 |
Nektarinai | 49 | 11.7 | 0.9 | 0.4 |
Obuolys | 53 | 13 | 0.5 | 0.5 |
Obuoliai (džiovinti) | 273 | 68 | 3.2 | 0 |
Papaja | 39 | 9.8 | 0.6 | 0.1 |
Papaja (džiovinta) | 271 | 67.2 | 4.6 | 0.5 |
Persikai | 50 | 12.2 | 0.8 | 0.2 |
Persikai (džiovinti) | 325 | 83.1 | 4.8 | 1 |
Persimonai | 70 | 18.5 | 0.5 | 0.1 |
Persimonai (džiovinti) | 274 | 73.4 | 1.3 | 0.5 |
Pistacijos | 648 | 16.2 | 22.4 | 53.9 |
Rabarbarai | 21 | 4.5 | 0.9 | 0.2 |
Razinos | 302 | 71 | 2.4 | 0.1 |
Slyvos | 55 | 13 | 0.7 | 0.6 |
Slyvos (džiovintos) | 264 | 55.6 | 2.3 | 0 |
Spanguolės | 49 | 12.6 | 0.3 | 0.2 |
Spanguolės (džiovintos) | 346 | 80.4 | 0.9 | 0.6 |
Šilauogės | 44 | 11.5 | 0.7 | 0.5 |
Vynuogės | 69 | 17.6 | 0.7 | 0.4 |
Trešnės | 50 | 10.6 | 1.1 | 0.4 |
Vyšnios | 51 | 12.2 | 1 | 0.6 |
Žemuogės | 41 | 9.7 | 0.9 | 0.4 |
Daržovės
Produktas | KCAL | A | B | R |
Agurkas | 11 | 2.3 | 0.8 | 0.2 |
Agurkas (marinuotas) | 11 | 2.3 | 0.3 | 0.2 |
Agurkas (raugintas) | 13 | 2.4 | 0.6 | 0.4 |
Aguročiai | 25 | 5 | 1 | 0 |
Alyvuogės (žalios, be kauliuko) | 147 | 2.8 | 0.9 | 15 |
Alyvuogės (juodos, be kauliuko) | 143 | 0.1 | 1.2 | 15.1 |
Avinžirniai | 320 | 49 | 21 | 5 |
Avinžirniai (konservuoti) | 120 | 14 | 6.4 | 2.2 |
Baklažanai | 28 | 6.6 | 0.8 | 0.2 |
Baravykai | 29 | 4.5 | 4.4 | 0.5 |
Batatai (saldžiosios bulvės) | 86 | 20 | 1.5 | 0.1 |
Bulvės | 82 | 18 | 2 | 0 |
Brokoliai | 28 | 5 | 2.9 | 0.3 |
Burokėliai | 43 | 9.5 | 1.6 | 0.1 |
Cukinijos | 16 | 3.4 | 1.2 | 0.1 |
Česnakas | 90 | 18 | 5.5 | 0 |
Čili pipirai (raudonieji) | 40 | 9.5 | 2 | 0.2 |
Čili pipirai (žalieji) | 40 | 9.5 | 2 | 0.2 |
Daržovės (šaldytos, įvairios) | 70 | 13.3 | 3.4 | 0.5 |
Humusas | 166 | 14.2 | 7.9 | 9.6 |
Kalafijorai | 31 | 6 | 2 | 0 |
Kaparėliai (konservuoti) | 23 | 4.9 | 2.4 | 0.9 |
Kopūstai (pekino) | 11 | 3.4 | 1.2 | 0.3 |
Kopūstai (briuselio) | 41 | 7.8 | 3.7 | 0.4 |
Kopūstai (žiediniai) | 25 | 5.2 | 1.9 | 0.2 |
Kopūstai (kale) | 49 | 9 | 4.3 | 0.9 |
Kopūstai (rauginti) | 23 | 5.4 | 1.5 | 0 |
Kopūstai | 22 | 5.4 | 1.5 | 0.2 |
Krapai (švieži) | 43 | 7 | 3.4 | 1.1 |
Krapai (džiovinti) | 253 | 55.8 | 20 | 4.4 |
Krienai | 61 | 18.3 | 2.6 | 0.3 |
Kukurūzai | 94 | 19.8 | 3.7 | 1.6 |
Kukurūzai (konservuoti) | 100 | 20 | 2.9 | 0.6 |
Kukurūzai (spraginti aliejuje) | 500 | 57.2 | 28 | 9 |
Kukurūzai (spraginti be aliejaus) | 382 | 78 | 4.2 | 12 |
Lęšiai | 312 | 55.7 | 25.4 | 1.1 |
Moliūgai | 26 | 6.5 | 1 | 0.1 |
Morkos | 45 | 10.4 | 1 | 0.1 |
Pankoliai | 31 | 7.3 | 1.2 | 0.2 |
Paprikos (raudonosios) | 37 | 7.2 | 1.2 | 0.4 |
Paprikos (geltonosios) | 50 | 11.8 | 2 | 0.4 |
Paprikos (žaliosios) | 24 | 5.5 | 1.1 | 0.2 |
Pastarnokai | 75 | 18 | 1.2 | 0.3 |
Petražolės | 35 | 9 | 4.2 | 0.4 |
Petražolės (džiovintos) | 153 | 53.3 | 20.6 | 3.8 |
Pievagrybiai | 20 | 3 | 2.8 | 0.2 |
Pomidoras | 18 | 3.9 | 0.9 | 0.2 |
Pomidorai (saulėje džiovinti) | 258 | 55.8 | 14 | 3 |
Pomidorai (konservuoti) | 20 | 3 | 1.2 | 0.2 |
Porai | 30 | 6.8 | 2.2 | 0.3 |
Pupelės (šparaginės) | 26 | 7.6 | 2 | 0.3 |
Pupelės (baltosios) | 333 | 60.3 | 23.4 | 0.9 |
Pupelės (raudonosios) | 350 | 54 | 24 | 1.5 |
Pupelės (geltonosios) | 344 | 60.5 | 22 | 2.6 |
Pupelės (juodosios) | 341 | 62.4 | 21.6 | 1.4 |
Pupelės (sojų) | 416 | 30.1 | 36.4 | 19.9 |
Ridikai | 25 | 5.2 | 1.4 | 0 |
Ropės | 27 | 6.2 | 0.9 | 0.1 |
Rukolos | 25 | 3.6 | 2.6 | 0.7 |
Rūgštynės | 22 | 4.2 | 1.2 | 0 |
Salotos (lapai) | 12 | 2.5 | 1.3 | 0.3 |
Salierai | 7 | 0.9 | 0.5 | 0.2 |
Smidrai | 20 | 3 | 2 | 0 |
Šiitake grybai (Shiitake) | 34 | 6.8 | 2.2 | 0.5 |
Šiitake grybai (Shiitake, džiovinti) | 296 | 75.4 | 9.6 | 1 |
Šiitake grybai (Shiitake, kepinti) | 39 | 7.7 | 3.5 | 0.4 |
Šparagai | 24 | 4.2 | 2.5 | 0.3 |
Špinatai | 19 | 3 | 2.5 | 0.2 |
Svogūnai | 40 | 9.3 | 1.1 | 0.1 |
Svogūnų laiškai | 20 | 3.8 | 2.8 | 0.2 |
Topinambai (bulvinės saulėgrąžos) | 73 | 17.4 | 2 | 0 |
Voveraitės | 38 | 7 | 1.5 | 0.5 |
Žirneliai (konservuoti) | 73 | 7.4 | 5.5 | 0.1 |
Žirniai | 294 | 48.6 | 20.5 | 2 |
Riešutai ir sėklos
Produktas | KCAL | A | B | R |
Aguonos | 517 | 24.7 | 20 | 46.7 |
Anakardžių riešutai | 585 | 30.5 | 15.8 | 46.3 |
Čija sėklos (chia) | 490 | 43.6 | 15.7 | 30.6 |
Graikiniai riešutai | 654 | 13.7 | 15.2 | 65.2 |
Kanapių sėklos (lukštentos) | 461 | 1.5 | 24.8 | 3 |
Kedro riešutai | 672 | 13 | 13.6 | 68.4 |
Kokoso riešutas | 362 | 15.2 | 4.5 | 35.3 |
Kokoso drožlės | 648 | 7.2 | 7 | 61.4 |
Kokoso kubeliai | 450 | 63.6 | 3.4 | 18.8 |
Kmynai | 334 | 50 | 19.8 | 14.5 |
Lazdyno riešutai | 658 | 14.9 | 17.6 | 63.2 |
Migdolų riešutai | 575 | 22 | 21 | 49 |
Moliūgų sėklos | 446 | 8.5 | 24.1 | 39.1 |
Moliūgų sėklos (lukštentos) | 560 | 14 | 24 | 45 |
Muskato riešutai | 447 | 37.3 | 7.1 | 36.3 |
Riešutų sviestas | 625 | 13 | 26 | 51 |
Saulėgrąžos | 385 | 13.5 | 14.2 | 30.9 |
Saulėgrąžos (lukštentos) | 611 | 21.4 | 22.5 | 49 |
Sezamų sėklos | 626 | 15 | 22 | 53 |
Žemės riešutai | 569 | 19.2 | 25.7 | 46.1 |
Kiaušiniai
Produktas | KCAL | A | B | R |
Kiaušinis (S dydžio) | 139 | 0.6 | 12.5 | 9.7 |
Kiaušinis (M dydžio) | 139 | 0.6 | 12.5 | 9.7 |
Kiaušinis (L dydžio) | 139 | 0.6 | 12.5 | 9.7 |
Kiaušinio baltymas | 52 | 0.7 | 11 | 0.2 |
Kiaušinio trynys | 359 | 0.7 | 16.3 | 32.1 |
Kiaušinis (putpelės) | 158 | 0.4 | 13.1 | 11.1 |
Padažai
Produktas | KCAL | A | B | R |
Actas | 14 | 5.9 | 0 | 0 |
Barbekiu padažas (BBQ) | 138 | 34 | 0.9 | 0.2 |
Garstyčios | 167 | 22 | 5.7 | 6.4 |
Kečupas (pomidorų padažas) | 112 | 24.8 | 1.8 | 0.5 |
Krienai (trinti) | 100 | 15 | 1.4 | 4.2 |
Pomidorų pasta | 110 | 23.7 | 3.9 | 0.5 |
Majonezas (riebus) | 337 | 5.2 | 0.3 | 35 |
Majonezas (neriebus) | 250 | 6.1 | 0.1 | 25 |
Majonezas (jogurtinis) | 248 | 9.6 | 0.7 | 23 |
Salsa padažas | 22 | 5 | 1.1 | 0.2 |
Sojų padažas | 53 | 8.5 | 5.2 | 0.1 |
Terijaki padažas (Teriyaki) | 84 | 16 | 5.9 | 0 |
Aliejai ir riebalai
Produktas | KCAL | A | B | R |
Aliejus (alyvuogių) | 900 | 0 | 0 | 100 |
Aliejus (graikinių riešutų) | 884 | 0 | 0 | 100 |
Aliejus (kanapių) | 886 | 0 | 0 | 99.8 |
Aliejus (kokosų) | 892 | 0 | 0 | 99.1 |
Aliejus (linų sėmenų) | 884 | 0 | 0 | 100 |
Aliejus (palmių) | 862 | 0 | 0 | 100 |
Aliejus (rapsų) | 827 | 0 | 0 | 92 |
Aliejus (saulėgrąžų) | 828 | 0 | 0 | 92 |
Aliejus (sezamų) | 884 | 0 | 0 | 100 |
Margarinas (39% rieb.) | 346 | 0 | 0 | 32 |
Margarinas (40% rieb.) | 360 | 0 | 0 | 40 |
Margarinas (60% rieb.) | 541 | 0.2 | 0.1 | 60 |
Margarinas (80% rieb.) | 721 | 0.2 | 0.1 | 80 |
Saldumynai
Produktas | KCAL | A | B | R |
Baltyminis batonėlis | 215 | 16.2 | 21.8 | 7.9 |
Chalva (saulėgrąžų) | 517 | 54.6 | 11.6 | 30 |
Guminukai | 343 | 77 | 6.9 | 0.5 |
Kanelės | 357 | 53 | 8.4 | 12.3 |
Kruasanas (sviestinis) | 432 | 53 | 9 | 20 |
Javinukai | 462 | 59.6 | 6.7 | 20.8 |
Juodas šokoladas (70% kakavos) | 537 | 30.6 | 8.9 | 38.2 |
Juodas šokoladas (72% kakavos) | 558 | 33 | 8.4 | 41 |
Juodas šokoladas (75% kakavos) | 590 | 27 | 7.1 | 48 |
Juodas šokoladas (82% kakavos) | 584 | 23.2 | 10 | 47.1 |
Juodas šokoladas (85% kakavos) | 600 | 18 | 5.5 | 34 |
Juodas šokoladas (90% kakavos) | 598 | 15.7 | 10.9 | 31.5 |
Juodas šokoladas (99% kakavos) | 646 | 7.6 | 11 | 60 |
Meduoliai | 385 | 74.3 | 6.3 | 5.9 |
Sausainiai (avižiniai) | 444 | 69.5 | 6.2 | 15 |
Sausainiai (be cukraus) | 431 | 65 | 6.1 | 17 |
Sausainiai (be glitimo) | 467 | 70 | 3.4 | 18 |
Sausainiai (biskvitiniai) | 377 | 77 | 8.2 | 3.8 |
Sausainiai (imbieriniai) | 474 | 69.9 | 5.3 | 19.1 |
Sausainiai (plikyti) | 339 | 44.3 | 8.6 | 14.6 |
Zefyrai | 300 | 78.6 | 0.8 | 0 |
Gėrimai
Produktas | KCAL | A | B | R |
Arbata (vaisinė) | 1 | 0 | 0.1 | 0 |
Arbata (žalioji) | 1 | 0 | 0.1 | 0 |
Arbata (juodoji) | 1 | 0 | 0.1 | 0 |
Arbata (baltoji) | 1 | 0 | 0.1 | 0 |
Kakava | 446 | 45 | 19.9 | 20.7 |
Kava (espresso) | 9 | 1.8 | 0 | 0 |
Kava (juoda) | 2 | 0 | 0 | 0 |
Kava (juoda su pienu) | 4 | 0.6 | 0.4 | 0 |
Kava (kapučinas) | 32 | 3.3 | 2 | 0.7 |
Kava (latte) | 35 | 3 | 2 | 1.7 |
Nektaras (ananasų) | 48 | 11.8 | 0.2 | 0 |
Nektaras (apelsinų) | 45 | 10.4 | 0.3 | 0 |
Nektaras (bananų) | 48 | 11 | 0 | 0 |
Nektaras (greipfrutų) | 42 | 9.9 | 0 | 0 |
Nektaras (juodųjų serbentų) | 48 | 11 | 0.5 | 0.5 |
Nektaras (kriaušių) | 54 | 12.6 | 0.3 | 0.2 |
Nektaras (mangų) | 51 | 11.5 | 0.5 | 0.5 |
Nektaras (multivitaminų) | 47 | 11.5 | 0.1 | 0.1 |
Nektaras (papajų) | 57 | 14.5 | 0.2 | 0.2 |
Nektaras (pasiflorų) | 55 | 12.6 | 0.5 | 0.5 |
Nektaras (persikų) | 46 | 11.3 | 0.2 | 0 |
Nektaras (slyvų) | 48 | 12 | 1 | 0 |
Nektaras (spanguolių) | 56 | 14 | 0 | 0 |
Sultys (ananasų) | 59 | 10 | 0.6 | 0 |
Sultys (apelsinų) | 42 | 8.7 | 0.7 | 0.1 |
Sultys (aronijų) | 74 | 18.5 | 0.6 | 0.3 |
Sultys (burokėlių) | 47 | 9.7 | 1 | 0.5 |
Sultys (citrinų) | 36 | 9 | 0 | 0 |
Sultys (granatų) | 53 | 13 | 0.2 | 0.3 |
Sultys (greipfrutų) | 42 | 9.2 | 0.5 | 0.1 |
Sultys (laimų) | 24 | 5.6 | 0.2 | 0.1 |
Sultys (morkų) | 45 | 11.3 | 0.4 | 0.1 |
Sultys (obuolių) | 41 | 9.9 | 0.1 | 0.1 |
Sultys (pomidorų) | 16 | 2.4 | 0.9 | 0.2 |
Sultys (vynuogių) | 65 | 15 | 0.6 | 0 |
Kita
Produktas | KCAL | A | B | R | |
Bulvytės Fri | 166 | 26.40 | 2.5 | 4.9 | |
Cinamonas | 245 | 80.4 | 4 | 1.2 | |
Cukrus (baltasis) | 395 | 99.8 | 0 | 0 | |
Cukrus (rudasis) | 376 | 97.3 | 0 | 0 | |
Čeburekas (su kiauliena) | 246 | 31 | 8.3 | 9.6 | |
Kibinas (su kiauliena) | 360 | 32.7 | 10.7 | 20.4 | |
Kibinas (su grybais) | 281 | 29 | 6.7 | 15 | |
Kibinas (su vištiena) | 296 | 25.7 | 12.6 | 15.9 | |
Krakmolas (bulvių) | 321 | 80 | 0.1 | 0.1 | |
Krakmolas (kukurūzų) | 356 | 88 | 0.5 | 0.6 | |
Lauro lapai (džiovinti) | 277 | 71 | 9.4 | 5.4 | |
Lazanija | 137 | 14 | 5.9 | 6.3 | |
Mielės | 77 | 8.1 | 14.7 | 1.3 | |
Medus | 324 | 81.7 | 0.3 | 0 | |
Mėta | 44 | 8.4 | 3.3 | 0.7 | |
Mėta (džiovinta) | 285 | 52 | 20 | 6 | |
Proteinas (augalinis) | 424 | 19.4 | 66.5 | 8.3 | |
Proteinas (išrūgų) | 370 | 4.6 | 72. | 6.6 | |
Proteinas (izoliatas) | 294 | 0 | 79.2 | 0.7 | |
Proteinas (kazeinas) | 348 | 10.8 | 72 | 2.1 | |
Sirupas (agavų) | 295 | 71 | 0 | 0 | |
Sirupas (karamelės) | 335 | 76.5 | 0 | 0 | |
Sirupas (klevų) | 262 | 67.2 | 0 | 0.2 | |
Sirupas (nekaloringas) | 5 | 8 | 0.1 | 0 | |
Sirupas (šokoladinis) | 347 | 59 | 4.4 | 13.4 | |
Sultinys (jautienos) | 24 | 1.4 | 4.4 | 0 | |
Sultinys (vištienos) | 5 | 0.2 | 0.2 | 0.3 | |
Sultinys (žuvies) | 17 | 0 | 2.3 | 0.8 | |
Šaltiena (jautienos) | 96 | 0.6 | 12.5 | 5 | |
Šaltiena (kiaulienos) | 140 | 0.6 | 10 | 10 | |
Šaltiena (vištienos) | 160 | 1 | 22 | 8 | |
Želatina | 335 | 89.8 | 0 | 0 | |
Žuvies piršteliai | 222 | 26 | 8 | 9 |
Kas yra kalorijų lentelė?
Kalorijų lentelė – tai patogi duomenų lentelė, kurioje rasite maisto produktų duomenis: kaloringumą, angliavandenių, baltymų ir riebalų kiekius.
Kalorijų lentelė yra puikus kalorijų skaičiuoklės pakaitalas, jeigu norite surasti maisto produkto duomenis, tačiau dar nesate išsirinkę konkretaus produkto.
Kaip naudotis kalorijų lentele?
Norint sužinoti dominančio maisto produkto duomenis, kalorijų lentelėje reikia išsirinkti produkto kategoriją (pvz. mėsa, žuvis, pieno produktas, vaisius, daržovė ir t.t.).
Produktai, kurie nėra priskiriami konkrečiai kategorijai (pvz. prieskoniai, medus, pusfabrikačiai), yra įtraukti į kategoriją, pavadintą kaip KITA.
Pasirinkite konkrečią maisto produktų kategoriją.
Paspaudus ant jos, išsiskleis tos abėcėlės tvarka išrikiuota maisto produktų lentelė.
Šiuos metu kalorijų lentelėje iš viso yra įtraukta daugiau nei 600 unikalių maisto produktų ir šis skaičius nuolat auga.
Kas yra produkto maistinė vertė?
Produkto maistinė vertė parodo, koks kiekis kalorijų yra konkrečiame produkte. Kalorijos gaunamos iš trijų makroelementų, t. y. angliavandenių, baltymų bei riebalų.
Angliavandeniai
Angliavandeniai yra pagrindinis organizmo energijos šaltinis. Kuo mažiau energijos sunaudojate per dieną, tuo mažiau angliavandenių reikia suvartoti per dieną. 1 g angliavandenių turi 4 kcal.
Geriausi angliavandenių šaltiniai: ryžiai, makaronai, grikiai, bulvės, avižos, duona batatai ir kt.
Baltymai
Baltymai yra organizmo statybinė medžiaga. Žmogui baltymų poreikis priklauso nuo fizinio aktyvumo, tikslų ir kitų organizmo faktorių. 1 g baltymų turi 4 kcal.
Geriausi baltymų šaltiniai: vištiena, jautiena, lašiša, kiaušiniai, varškė, proteinas ir kt.
Riebalai
Riebalai yra energijos šaltinis, kuris taip pat itin svarbūs endokrininei sistemai ir bendrai organizmo veiklai. 1 g riebalų turi 9 kcal.
Geriausi riebalų šaltiniai: avokadas, riebi žuvis, augalinės kilmės aliejai, riešutai ir kt.
Mitybos Planas
Kalorija (kcal) – kas tai?
Tikriausiai, niekas nepaprieštaraus, kad mūsų išvaizda priklauso nuo to, kokius maisto produktus ir gėrimus vartojame.
O sportas yra tik dalis rezultato.
Maistas yra svarbus ne tik todėl, kad su juo gauname visus vitaminus ir mineralus, bet ir todėl, kad iš kiekvieno suvartoto maisto produkto ar gėrimo gauname kalorijas.
Kalorija – tai nesisteminis darbo ir energijos matavimo vienetas. 1 kalorija atitinka energiją, kurios reikia, norint 1 gramo vandens temperatūrą pakelti 1 laipsniu Celsijaus (1).
Paprasčiau tariant, žmogui reikalingos kalorijos maiste, kad jo organizmas tinkamai funkcionuotų, kadangi kalorija – tai energija.
Kaip skaičiuoti kalorijas?
Kcal skaičiavimas – tai per dieną suvartoto maisto kcal suma.
Dauguma žmonių neskaičiuoja kalorijų ir puikiai jaučiasi, nes valgo tiesiog sveiką maistą, vadovaujasi savo nuojauta ir sveiku protu.
Tačiau nemažai žmonių yra pasimetę, išbandę begales dietų ir praradę alkio bei sotumo suvokimą (tikra “maisto lyga”).
Tokiu atveju kalorijų skaičiavimas yra išsigelbėjimas, kai nebesuprantame, kiek reikia suvalgyti…
Nepamirškite, kad didžiąją dalį kalorijų yra privaloma gauti iš sveiko maisto!
4 priežastys, kada verta skaičiuoti kalorijas
1. Metant svorį ir norint sumažinti riebalinį kūno sluoksnį.
Turint šį tikslą, jūs privalote su maistu gauti mažiau kalorijų, negu jų sudeginate.
Tik palaikant neigiamą kalorijų balansą jūs deginsite kūno riebalus ir sumažinsite kūno svorį.
Todėl svarbu žinoti, kiek kalorijų sunaudojate, kad tą procesą galėtumėte sklandžiai reguliuoti.
2. Norint išlaikyti esamą svorį ir kūno formą
Jeigu jus tenkina dabartinė kūno išvaizda ir svoris, tuomet tereikia palaikyti pastovią dienos kalorijų normą.
Valgyti iš akies tikrai gali ne visi, tai reikalauja įdirbio ir savęs pažinimo, tad jeigu dar to daryti negalite ir jaučiate, kad tarytum važinėjate amerikietiškais kalneliais (svorio atžvilgiu) – galite sekti, kiek ir ko dedate į burną!
3. Auginant raumenų masę
Jeigu norite pasiekti būtent šį tikslą, jūs privalote su maistu gauti daugiau kalorijų, negu jų sudeginate.
Kitaip tariant, tik palaikant teigiamą kalorijų balansą jūs auginsite raumenis ir kūno svorį.
Todėl turite suskaičiuoti, kiek kalorijų gaunate iš suvartojamo maisto.
Dažnai žmonės sakydami, kad valgo daug iš tikrųjų valgo mažai.
Kodėl taip atrodo jiems? Jie maisto nesveria ir atrodo, kad valgo daug.
Taipogi, nežino maisto kaloringumo bei kiek jiems kalorijų reikia suvartoti.
4. Norint keisti savo mitybos racioną
Norite atsisakyti tam tikrų maisto produktų, tapti vegetaru ar veganu?
O gal kaip tik norite papildyti savo mitybą sau neįprastais produktais?
Tokiu atveju itin naudinga pasiskaičiuoti kalorijas, nes kartais net neįtariame kiek daug arba kiek mažai kalorijų turi tam tikras produktas.
Pavyzdys būtų riešutai ar avokadai, kurių galime valgyti itin daug, o kalorijų jie turi taipogi daug!
Visgi norime priminti, kad nėra auksinės formulės, kuri 100 proc. teisingai apskaičiuotų jums reikiamą kalorijų normą.
Todėl labai svarbu stebėti save.
Jeigu pasirinktas kalorijų skaičius veda prie nepatinkančių rezultatų reikėtų jį pakeisti (mažinti arba didinti).
Kalorijų skaičiuoklė – programėlė
Šia unikalia kalorijų skaičiuokle – programėle, o taip pat ir kalorijų lentele kiekvieną savaitę reguliariai naudojasi daugiau nei 3000 svajonių kūno siekiančių žmonių ir šis ratas nuolat plečiasi.
Šioje kalorijų skaičiuoklėje rasite daugiau nei 700 produktų, kuriuos vos per keletą minučių susidėlioję pagal tai, ko ir kiek suvartojate, sužinosite savo dienos kalorijų normą bei angliavandenių, baltymų ir riebalų kiekius.
Šiuos duomenis vienu paspaudimu išsaugosite savo telefone ar kompiuteryje.
O turint šiuos savo duomenis, esate pasiruošęs leistis į kelionę tobulinant savo kūną ir savijautą.