fbpx

ŠOKOLADINIS TORTAS BE KALTĖS JAUSMO

Kas turi laiko pasigaminti šį gražuolį – nepasigailės skoniu. Šis tortas puikiai tiks bet kokia proga, o juo mėgaukitės be kaltės jausmo! Nereikia daug ingridientų, tad kviečiame pasigaminti.

Reikalingi produktai padams:

3 bananai

1 skardinė raudonųjų konservuotų pupelių

3 kiaušiniai

3 š. kokosų drožlių ir 2 saujos kapotų migdolų (tinka ir kitokie riešutai – anakardžiai, žemės riešutai)

Kakava

Saldiklis (skystas arba milteliais stevia, žinoma, galima keisti ir medumi ar agavų sirupu)

Reikalingi produktai pertepimui:

Gerai sunokęs avokadas

2 š. kakavos

Saldiklio

Augalinis pienas (tinka bet kuris: migdolų, sojų, avižų, tiesa, galima naudoti ir įprastą pieną arba įpilti vandens)

Šaukštas tirpinti medaus ir truputį tirpinto kokosų aliejaus, kad kremas kiek sustingtų.

tortasEiga:

Sumaišome visus padams skirtus ingridientus. Formuojame padus turimoje formoje arba tiesiog ant kepimo popieriaus (turi gauti 3 padai). Kepame 45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Tuo metu ruošiame kremą – sudedame visus ingridientus ir sumalame/sutriname. Padams iškepus ir atvėsus, pertepame kremu vieną padą, o kitą dedame ant viršaus. Iš recepte nurodytų kiekių gavosi trys padai ir du pertepimai. Viršuje lieka padas, kurį papuošiame uogomis ar pan.

Alternatyvos: vietoje medaus galite naudoti agavų sirupą ar saldiklį, papildomai galite įdėti tirpinto juodo šokolado.

Ir štai jis – šokoladinis tortas. Skanaus! Kiti receptai ČIA.

***

Visi receptai greičiausiai atsiranda čia:     tinginys

Sveiki, klausimus rašykite ČIA ;)