fbpx

Visų produktų lentelė

Produktų lentelė, kuri papildo kalorijų skaičiuoklę. Čia rasite visus įvestus produktus bei jų maistinę vertę – kalorijas, riebalų, angliavandenių, baltymų kiekį. Jeigu nerandate norimo produkto – parašykite mums apie tai info@sportuojantys.lt arba socialiniuose tinkluose @sportuojantys Instagram arba Facebook!

Produktų lentelė

 Produktas Kalorijos (KCAL) Angliavandeniai (g) Baltymai (g) Riebalai (g) Pastabos
MĖSA
Aviena 241 0 14.5 20.3
Antiena 310 0.2 13.5 28.4
Antiena (kepenys) 136 3.5 18.7 4.6
Elniena 157 0 21.8 7.1
Ėriena 244 0 17 19
Jautiena (faršas 10% rieb.) 176 0 20 10
Jautiena (faršas 20% rieb.) 254 0 17.3 20
Jautiena (kepenys) 132 4.5 19.2 4
Jautiena (kumpis be kaulo) 117 0 20.9 1
Jautiena (liežuvis) 279 3.8 15 7
Jautiena (nugarinė be kaulo) 246 0 20 18
Jautiena (mentė be kaulo) 143 0 18 8
Jautiena (sprandinė be kaulo) 157 0 16.7 10.1
Jautiena (šonkauliai) 388 0 14.4 36.2
Jautiena (šoninė) 154 0 20.3 7.4
Kalakutiena 127 0 17.5 6.2
Kalakutiena (faršas) 148 0 19.7 7.7
Kalakutiena (krūtinėlė su oda) 155 0 21.9 7.5
Kalakutiena (krūtinėlė be odos) 109 0 21.5 2.4
Kalakutiena (šlaunelės) 117 0 16 6
Kiauliena (karka be kaulo) 229 0 18 17
Kiauliena (kepenys) 132 1.5 20.7 4.8
Kiauliena (kepenų paštetas) 236 5.4 11 19.1
Kiauliena (faršas) 236 0 16.9 21.2
Kiauliena (kumpis be kaulo) 135 0 18 7
Kiauliena (liežuvis) 202 0.5 16.4 15
Kiauliena (mentė be kaulo) 207 0 14.4 16.5
Kiauliena (nugarinė be kaulo) 120 0 21 3.5
Kiauliena (šoninė be kaulo) 482 0 7 51
Kiauliena (sprandinė be kaulo) 223 0 14 19
Kiauliena (šonkauliai) 277 0 15 23
Stirniena 100 0 21.8 1.4
Šerniena 122 0 21.5 3.3
Triušiena 183 0 21.1 11
Veršiena (mentė) 132 0 19.3 5.4
Veršiena (nugarinė) 104 0 19.6 2.7
Veršiena (šonkauliai) 162 0 18.9 9
Veršiena (faršas) 144 0 20.3 7
Veršiena (kepenys) 140 3 20 4.9
Veršiena (liežuvis) 131 2 17.2 5.5
Vištiena (blauzdelės) 161 0 18.1 9.2
Vištiena (krūtinėlė su oda) 172 0 20.9 9.3
Vištiena (krūtinėlė be odos) 104 0 23.6 0.9
Vištiena (faršas) 137 0.5 17.8 2.1
Vištiena (kepenėlės) 105 1 18 3
Vištiena (kepenėlių paštetas) 249 2.5 11 21
Vištiena (širdelės) 81 0.6 16 1.5
Vištiena (šlaunelės su oda) 193 0 20.4 12.4
Vištiena (šlaunelės be odos) 156 0 17.8 6.8
Vištiena (šlaunelių mėsa be odos ir kaulo) 117 0 20.1 3.9
Vištiena (sparneliai) 101 0 10.4 6.6
ŽUVIS
Ančiuviai 131 0 20.5 4.8
Ešerys 97 0 18.4 2
Ikrai 267 1.9 25 17.9
Kalmaras 92 0 15.6 1.4
Kardžuvė 144 0 19.7 6.7
Karpis 123 0.1 17.1 6
Krevetės 84 0.8 18.1 0.8
Krabas 85 0.1 18.7 1.1
Krabų lazdelės 115 17.5 6.8 1.8
Karšis 98 0 17 4.1
Lašiša 202 0 19.9 13.6
Lydeka 87 0.1 19.7 0.8
Menkė 75 0.1 17.7 0.4
Omaras 77 0 16.5 0.8
Otas 124 0 20 4.8
Pangasija 97 0 15 4
Plekšnė 93 0 17 2.7
Silkė 196 0 16.4 14
Skumbrė 174 0.1 18.8 10.9
Skumbrė (karšto rūkymo) 205 0 19 14
Skorpionžuvė 120 0 23.8 2
Sterkas 84 0 18.4 1.1
Stinta 97 0 17.6 2.4
Šamas 95 0 16.4 2.8
Šprotai (aliejuje) 347 0.5 15.1 31.6
Tunas 144 0 23.3 4.9
Tunas (skardinėje, savo sultyse) 110 0 26 0 Skardinėje dažniausiai būna 185 g tuno
Tunas (skardinėje, aliejuje) 286 0 23.5 20 Skardinėje dažniausiai būna 185 g tuno
Ungurys 250 0 10.2 23.3
Upėtakis 111 0 18 4
Vilkžuvė 123 0 22.4 3
PIENO PRODUKTAI
Grietinė (12% rieb.) 137 4.2 3 12 Šaukštelis grietinės = 10 g

Šaukštas grietinės = 25 g

Grietinė (18% rieb.) 186 3.6 2.5 18 Šaukštelis grietinės = 10 g

Šaukštas grietinės = 25 g

Grietinė (20% rieb.) 206 3.2 2.8 20 Šaukštelis grietinės = 10 g

Šaukštas grietinės = 25 g

Grietinė (25% rieb.) 249 3.3 2.6 25 Šaukštelis grietinės = 10 g

Šaukštas grietinės = 25 g

Grietinė (30% rieb.) 293 3.1 2.4 30 Šaukštelis grietinės = 10 g

Šaukštas grietinės = 25 g

Grietinėlė (10% rieb.) 118 4 3 10 Šaukštelis grietinėlės = 5 g

Šaukštas grietinėlės = 15 g

Grietinėlė (20% rieb.) 205 3.6 2.8 20 Šaukštelis grietinėlės = 5 g

Šaukštas grietinėlės = 15 g

Grietinėlė (25% rieb.) 244 3.4 2.4 25 Šaukštelis grietinėlės = 5 g

Šaukštas grietinėlės = 15 g

Jogurtas (graikiškas 2% rieb.) 70 4 9 2 Indelyje dažniausiai būna 400 g jogurto
Jogurtas (graikiškas 10% rieb.) 117 3.2 3.6 10
Kefyras (1.5% rieb.) 46 4.7 3.3 1.5 Kefyro 100 ml = 100 g
Kefyras (2.5% rieb.) 52 4.1 3.2 2.5 Kefyro 100 ml = 100 g
Kefyras (3.2% rieb.) 56 4.1 3.2 3.2 Kefyro 100 ml = 100 g
Kefyras (3.5% rieb.) 62 4.4 3.3 3.5 Kefyro 100 ml = 100 g
Pasukos 40 4.7 3.3 1 Pasukos 100 ml = 100 g
Pienas (1% rieb.) 43 4.8 3.4 1 Pieno 100 ml = 100 g
Pienas (2.5% rieb.) 56 4.9 3.4 2.5 Pieno 100 ml = 100 g
Pienas (3.2% rieb.) 61 4.8 3.3 3.2 Pieno 100 ml = 100 g
Pienas (3.5% rieb.) 65 4.8 3.3 3.5 Pieno 100 ml = 100 g
Pienas (avižų) 44 9 1.3 0.6 Pieno 100 ml = 100 g
Pienas (kokosų) 230 5.5 2.3 23.8 Pieno 100 ml = 100 g
Pienas (ožkos) 69 4.5 3.2 4.1 Pieno 100 ml = 100 g
Sūris (10% rieb.) 230 0 34 10
Sūris (15% rieb.) 260 0 31 15
Sūris (20 % rieb.) 281 2.2 19.4 21.6
Sūris (32% rieb.) 398 0 33 29
Sūris (45% rieb.) 347 0 26 27
Sūris (48% rieb.) 347 0 23.4 27.4
Sūris (50% rieb.) 357 0.3 22.6 28.7
Sūris (maskarponės 77% rieb.) 314 2.5 3.2 32
Sūris (fetos 21% rieb.) 264 4.1 14.2 21.3
Sūris (fetos 30% rieb.) 190 7.5 13 12
Sūris (fetos 45% rieb.) 276 0.7 16.5 23
Sūris (varškės 2% rieb.) 90 3.6 13.7 1.9 Gabalėlis sūrio = 30 g
Sūris (varškės 13% rieb.) 213 3.6 20.1 13 Gabalėlis sūrio = 30 g
Sūris (varškės 22% rieb.) 287 3.8 18.2 22 Gabalėlis sūrio = 30 g
Sūris (pelėsinis) 334 0.5 20.8 27.7
Sūris (tofu) 128 1.6 14.2 7
Sviestas (66% rieb.) 610 1.3 0.8 66
Sviestas (72% rieb.) 660 1.3 0.8 72
Sviestas (82% rieb.) 743 0.8 0.5 82
Varškė (0.5% rieb.) 99 3.5 19.8 0.5 Pakelyje dažniausiai būna 180 g varškės
Varškė (9% rieb.) 149 2 15 9 Pakelyje dažniausiai būna 180 g varškės
Varškė (18% rieb.) 234 3.8 14 18 Pakelyje dažniausiai būna 180 g varškės
Varškė (grūdėta 7% rieb.) 121 2.7 12 7 Indelyje dažniausiai būna 150 g varškės
GRŪDINĖS KULTŪROS IR JŲ PRODUKTAI
Batonas 263 53 8 12 Riekelė batono = 30 g
Dribsniai (3 grūdų) 291 70.7 11.7 2.1
Dribsniai (4 grūdų) 344 63 10 3
Dribsniai (5 grūdų) 353 72.3 10.8 2.3
Dribsniai (6 grūdų) 329 68.5 12.4 1.5
Dribsniai (7 grūdų) 343 68 12.6 4.1
Dribsniai (8 grūdų) 337 60 12 4.6
Dribsniai (avižiniai) 336 50 11 6
Duona (balta) 270 49 10 3.4 Riekelė duonos = 35 g
Duona (juoda) 225 46.5 7.5 1 Riekelė duonos = 35 g
Džiūvėsėliai (malti) 395 72 13.4 5.3 Šaukštelis džiūvėsėlių = 5 g

Šaukštas džiūvėsėlių = 15 g

Grikiai 349 69.3 12.6 3.1
Kuskusas 376 77.4 12.8 0.6
Makaronai 360 74 12 2
Makaronai (pilno grūdo) 359 71.6 12.9 2.3
Manų kruopos 349 75 10 1
Miltai (kvietiniai) 479 100 17.9 2.4 Šaukštelis miltų = 10 g

Šaukštas miltų = 30 g

Miltai (ruginiai) 330 75.7 7.7 1.2 Šaukštelis miltų = 10 g

Šaukštas miltų = 30 g

Miltai (spelta) 343 70.8 13.8 2.3 Šaukštelis miltų = 10 g

Šaukštas miltų = 30 g

Miltai (ryžių) 366 80.1 6 1.4 Šaukštelis miltų = 10 g

Šaukštas miltų = 30 g

Miltai (kukurūzų) 361 76.9 6.9 3.9 Šaukštelis miltų = 10 g

Šaukštas miltų = 30 g

Miltai (kokosų) 359 54.7 19.2 13.5 Šaukštelis miltų = 10 g

Šaukštas miltų = 30 g

Miltai (migdolų) 645 10 25 54 Šaukštelis miltų = 10 g

Šaukštas miltų = 30 g

Miltai (sojų) 434 31.9 37.8 20.7 Šaukštelis miltų = 10 g

Šaukštas miltų = 30 g

Miltai (avižiniai) 404 65.7 14.7 9.1 Šaukštelis miltų = 10 g

Šaukštas miltų = 30 g

Miltai (avinžirnių) 387 57.8 22.4 6.7 Šaukštelis miltų = 10 g

Šaukštas miltų = 30 g

Miltai (miežiniai) 361 78.3 10.3 1.8 Šaukštelis miltų = 10 g

Šaukštas miltų = 30 g

Perlinės kruopos 322 63.2 8.3 0.3
Ryžiai (basmati) 350 77.4 7.1 1.3
Ryžiai (ilgagrūdžiai) 351 78.4 6.9 0.6
Ryžiai (plikyti) 356 76.5 8.8 0.4
Ryžiai (rudieji) 372 77.2 7.9 2.6
Ryžiai (laukiniai) 357 74.9 14.7 1.1
Trapučiai (ryžių) 378 79.5 8.2 2.3 Traputis = 7 g
Trapučiai (grikių) 380 80.1 9 3.5 Traputis = 7 g
Trapučiai (kukurūzų) 372 83.6 8.8 1.1 Traputis = 7 g
DARŽOVĖS
Agurkai 11 2.3 0.8 0.2 Vidutinis = 80 g

Didelis = 115 g

Ilgavaisis = 300 g

Agurkai (marinuoti) 11 2.3 0.3 0.2
Agurkai (rauginti) 91 21 0.6 0.4
Agurotis 25 5 1 0
Alyvuogės (žalios, be kauliuko) 147 2.8 0.9 15
Alyvuogės (juodos, be kauliuko) 143 0.1 1.2 15.1
Avinžirniai 320 49 21 5
Avinžirniai (konservuoti) 120 14 6.4 2.2
Avokadai 222 6 1.9 23.5 Vidutinis avokadas = 150 g
Baklažanai 28 6.6 0.8 0.2
Baravykai 29 4.5 4.4 0.5
Batatai (saldžiosios bulvės) 86 20 1.5 0.1 Vidutinis batatas = 135 g
Bulvės 82 18 2 0 Vidutinė bulvė = 100 g
Brokoliai 28 5 2.9 0.3
Burokėliai 43 9.5 1.6 0.1
Cukinija 16 3.4 1.2 0.1
Česnakai 90 18 5.5 0 Skiltelė česnako = 3 g
Kalafijorai 31 6 2 0
Kopūstas (pekino) 11 3.4 1.2 0.3
Kopūstas (briuselio) 41 7.8 3.7 0.4
Kopūstas (žiedinis) 25 5.2 1.9 0.2
Kopūstas (kale) 49 9 4.3 0.9
Kopūstai (rauginti) 23 5.4 1.5 0
Kopūstas 22 5.4 1.5 0.2
Krapai (švieži) 43 7 3.4 1.1
Krapai (džiovinti) 253 55.8 20 4.4 Šaukštelis krapų = 1 g
Krienas 61 18.3 2.6 0.3
Kukurūzai 94 19.8 3.7 1.6
Kukurūzai (konservuoti) 100 20 2.9 0.6
Lęšiai 312 55.7 25.4 1.1
Moliūgai 26 6.5 1 0.1
Morkos 45 10.4 1 0.1
Paprika (raudonoji) 37 7.2 1.2 0.4 Vidutinė paprika = 140 g
Paprika (geltonoji) 50 11.8 2 0.4 Vidutinė paprika = 140 g
Paprika (žalioji) 24 5.5 1.1 0.2 Vidutinė paprika = 140 g
Pastarnokai 75 18 1.2 0.3
Pievagrybiai 20 3 2.8 0.2
Pomidorai 18 3.9 0.9 0.2 Vyšninis pomidoras = 15 g

Mažas pomidoras = 60 g

Vidutinis pomidoras = 120 g

Didelis pomidoras = 180 g

Pomidorai (saulėje džiovinti) 258 55.8 14 3
Poras 30 6.8 2.2 0.3 Vidutinis poras = 100 g
Pupelės (šparaginės) 26 7.6 2 0.3
Pupelės (baltosios) 333 60.3 23.4 0.9
Pupelės (raudonosios) 350 54 24 1.5
Pupelės (geltonosios) 344 60.5 22 2.6
Pupelės (juodosios) 341 62.4 21.6 1.4
Pupelės (sojų) 416 30.1 36.4 19.9
Ridikai 25 5.2 1.4 0
Ropės 27 6.2 0.9 0.1
Rukola 25 3.6 2.6 0.7
Rūgštynės 22 4.2 1.2 0
Salotos (lapai) 12 2.5 1.3 0.3
Salierai 7 0.9 0.5 0.2
Smidrai 20 3 2 0
Šparagai 24 4.2 2.5 0.3
Špinatai 19 3 2.5 0.2
Svogūnai 40 9.3 1.1 0.1
Voveraitės 38 7 1.5 0.5
Žirneliai (konservuoti) 73 7.4 5.5 0.1
Žirniai 294 48.6 20.5 2
VAISIAI
Agrastai 44 10 1 0
Abrikosai 48 11.1 14 0.3
Abrikosai (džiovinti) 320 82.8 4.9 0.6
Ananasai 49 12.3 0.3 0.4
Ananasai (konservuoti) 60 16 0 0
Ananasai (džiovinti) 347 865 0.1 0
Apelsinai 47 11.7 0.9 0.1
Arbūzai 32 7.1 0.6 0.4
Aronijos 51 10.9 1.5 0.1
Avietės 38 12 1.2 0.6
Bananai 92 23.4 1 0.4
Bananai (džiovinti) 346 88.2 3.8 1.8 Vidutinis bananas = 100 g
Braškės 30 7 0.6 0.3
Bruknės 38 8.2 0.7 0
Citrinos 29 9.3 1.1 0.3
Datulės 277 75 1.8 0.2
Datulės (džiovintos) 344 83 2 0.1
Figos 47 44.1 1.6 1.6
Figos (džiovintos) 250 55 3.5 1.3
Gervuogės 52 12.7 0.7 0.3
Granatai 68 17.1 0.9 0.3
Greipfrutai 44 10.1 0.5 0.2
Greipfrutas (pomelo) 57 12.2 0.7 0.6
Juodieji serbentai 52 15.4 1.4 0.4
Kiviai 61 14.8 0.9 0.4
Kriaušės 52 13.4 0.4 0.3
Kriaušės (džiovintos) 223 56.4 2.1 0
Laimai 30 10.5 0.7 0.2
Linų sėmenys 534 29 18 42
Mandarinai 54 13 74 12
Mangai 65 17 0.5 0.2
Melionai 25 6.1 0.4 0
Mėlynės 44 11 0.7 0.6
Nektarinai 49 11.7 0.9 0.4
Obuoliai 53 13 0.5 0.5 Mažas obuolys = 120 g

Vidutinis obuolys = 150 g

Didelis obuolys = 170 g

Obuoliai (džiovinti) 273 68 3.2 0
Papaja 39 9.8 0.6 0.1
Papaja (džiovinta) 271 67.2 4.6 0.5
Persikai 50 12.2 0.8 0.2
Persikai (džiovinti) 325 83.1 4.8 1
Persimonai 70 18.5 0.5 0.1
Persimonai (džiovinti) 274 73.4 1.3 0.5
Pistacijos 648 16.2 22.4

 

53.9
Rabarbarai 21 4.5 0.9 0.2
Razinos 302 71 2.4 0.1
Slyvos 55 13 0.7 0.6
Slyvos (džiovintos) 264 55.6 2.3 0
Spanguolės 49 12.6 0.3 0.2
Spanguolės (džiovintos) 346 80.4 0.9 0.6
Šilauogės 44 11.5 0.7 0.5
Vynuogės 69 17.6 0.7 0.4
Trešnės 50 10.6 1.1 0.4
Vyšnios 51 12.2 1 0.6
Žemuogės 41 9.7 0.9 0.4
KIAUŠINIAI
Kiaušinis (S dydžio) 57 0.3 4.4 4.3 S dydžio = 53 g
Kiaušinis (M dydžio) 63 0.3 4.9 4.7 M dydžio = 58 g
Kiaušinis (L dydžio) 68 0.3 5.3 5.1 L dydžio = 63 g
Kiaušinio baltymas 52 0.7 11 0.2 Vidutinis baltymas = 31 g
Kiaušinio trynys 359 0.7 16.3 32.1 Vidutinis trynys = 17 g
Kiaušinis (putpelės) 158 0.4 13.1 11.1 Vidutinis putpelės kiaušinis = 10 g
RIEŠUTAI IR SĖKLOS
Aguonos 517 24.7 20 46.7
Anakardžių riešutai 585 30.5 15.8 46.3
Čija sėklos (chia) 490 43.6 15.7 30.6
Graikiniai riešutai 654 13.7 15.2 65.2
Kedro riešutai 672 13 13.6 68.4
Kokoso riešutas 362 15.2 4.5 35.3
Kokoso drožlės 648 7.2 7 61.4
Kokoso kubeliai 450 63.6 3.4 18.8
Lazdyno riešutai 658 14.9 17.6 63.2
Migdolų riešutai 575 22 21 49
Moliūgų sėklos 446 8.5 24.1 39.1 Sveriamos nelukštentos
Moliūgų sėklos (lukštentos) 560 14 24 45 Sveriamos tik išlukštentos
Riešutų sviestas 625 13 26 51
Saulėgrąžos 385 13.5 14.2 30.9 Sveriamos nelukštentos
Saulėgrąžos (lukštentos) 611 21.4 22.5 49 Sveriamos tik išlukštentos
Sezamų sėklos 626 15 22 53
Žemės riešutai 569 19.2 25.7 46.1
PADAŽAI
Actas 14 5.9 0 0 Šaukštelis acto = 5 g

Šaukštas acto = 15 g

Garstyčios 167 22 5.7 6.4 Šaukštelis garstyčių = 9 g

Šaukštas garstyčių = 20 g

Kečupas (pomidorų padažas) 112 24.8 1.8 0.5 Šaukštelis kečupo = 9 g

Šaukštas kečupo = 20 g

Krienai (trinti) 100 15 1.4 4.2
Pomidorų pasta 110 23.7 3.9 0.5 Šaukštelis pomidorų pastos = 10 g

Šaukštas pomidorų pastos = 25 g

Majonezas (riebus) 337 5.2 0.3 35 Šaukštelis majonezo = 10 g

Šaukštas majonezo = 25 g

Majonezas (neriebus) 250 6.1 0.1 25 Šaukštelis majonezo = 10 g

Šaukštas majonezo = 25 g

Majonezas (jogurtinis) 248 9.6 0.7 23 Šaukštelis majonezo = 10 g

Šaukštas majonezo = 25 g

KITA
Medus 324 81.7 0.3 0 Šaukštelis medaus = 9 g

Šaukštas medaus = 30 g

ALIEJAI
Aliejus (alyvuogių) 900 0 0 100 Šaukštelis aliejaus = 5 g

Šaukštas aliejaus = 20 g

Aliejus (graikinių riešutų) 884 0 0 100 Šaukštelis aliejaus = 5 g

Šaukštas aliejaus = 20 g

Aliejus (kanapių) 886 0 0 99.8 Šaukštelis aliejaus = 5 g

Šaukštas aliejaus = 20 g

Aliejus (kokosų) 892 0 0 99.1 Šaukštelis aliejaus = 5 g

Šaukštas aliejaus = 20 g

Aliejus (linų sėmenų) 884 0 0 100 Šaukštelis aliejaus = 5 g

Šaukštas aliejaus = 20 g

Aliejus (rapsų) 827 0 0 92 Šaukštelis aliejaus = 5 g

Šaukštas aliejaus = 20 g

Aliejus (saulėgrąžų) 828 0 0 92 Šaukštelis aliejaus = 5 g

Šaukštas aliejaus = 20 g

Margarinas (39% rieb.) 346 0 0 32
Margarinas (40% rieb.) 360 0 0 40
Margarinas (60% rieb.) 541 0.2 0.1 60
Margarinas (80% rieb.) 721 0.2 0.1 80
GĖRIMAI
Kava (juoda) 2 0 0 0 Šaukštelis kavos = 7 g

Šaukštas kavos = 20 g

Kava (juoda su pienu) 4 0.6 0.4 0 Šaukštelis kavos = 7 g

Šaukštas kavos = 20 g

Kava (espresso) 9 1.8 0 0 Šaukštelis kavos = 7 g

Šaukštas kavos = 20 g

Kakava 446 45 19.9 20.7 Šaukštelis kakavos = 9 g

Šaukštas kakavos = 25 g

Arbata (vaisinė) 1 0 0.1 0
Arbata (žalioji) 1 0 0.1 0
Arbata (juodoji) 1 0 0.1 0
Arbata (baltoji) 1 0 0.1 0
ŠOKOLADAI
Juodas šokoladas (70% kakavos) 537 30.6 8.9 38.2
Juodas šokoladas (72% kakavos) 558 33 8.4 41
Juodas šokoladas (75% kakavos) 590 27 7.1 48
Juodas šokoladas (82% kakavos) 584 23.2 10 47.1
Juodas šokoladas (85% kakavos) 600 18 5.5 34
Juodas šokoladas (90% kakavos) 598 15.7 10.9 31.5
Juodas šokoladas (99% kakavos) 646 7.6 11 60

 

Sveiki, klausimus rašykite ČIA ;)